Conferința DISCOTECA ANILOR ’70-’80

            Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Teatrul Regina Maria, Teatrul Szigligeti, Visit Oradea, Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor, Hotel Continental,  Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor” și Autogrand Oradea, Skoda România (partener de mobilitate),conferința Discoteca anilor ’70-’80. Evenimentul se desfășoară în cadrul Tipografiei de idei | #hailamuzeu, ediția a II-a și va avea loc sâmbătă, 13 iulie 2024, de la ora 20.00, în parcul Muzeul Țării Crișurilor (Str. Armatei Române nr. 1/A).

            Conferința va fi susținută de dr. Cristina Pușcaș, muzeograf, care este curatorul expoziției permanente cu același nume din cadrul Secției Muzeul Orașului Oradea și se adresează atît orădenilor care doresc să retrăiască atmosfera anilor respectivi, dar și generației actuale care astfel are posibilitatea să cunoască epoca de aur a discotecilor, o perioadă vibrantă și plină de viață care a schimbat pentru totdeauna peisajul cultural și muzical, lăsând o amprentă profundă asupra generațiilor care au trăit-o și asupra celor care au descoperit-o mai târziu.

Conferința va fi urmată de o discotecă cu muzică pe aceeași temă,  a cărei atmosferă va fi animată de Varga Ștefan, DJ la discoteca ARLUS din Oradea în perioada respectivă.

Intrarea este liberă. Pentru a intra în atmosfera anilor ’70-’80, vă încurajăm să abordați o vestimentație în ton cu acele vremuri.

Vă așteptăm cu drag!